Information center

help

Meddelandet ”Adressen är redan bekräftad” visas

Ibland öppnar e-postleverantörens säkerhetssystem automatiskt länkar i inkommande meddelanden.

Därför kan D.O.M. visa att adressen redan är bekräftad trots att du själv ännu inte har öppnat länken.

Begär i så fall ett nytt bekräftelsemeddelande och öppna den nya länken själv.